T’estimo si he begut

T’estimo si he begut

#canaldereporters 

El dia 16 de desembre, l’alumnat de quart va anar al teatre Poliorama, de Barcelona, a veure l’obra de T’estimo si he begut, l’adaptació del llibre de l’Empar Moliner.

Aquesta comèdia musical tracta un total de 9 històries independents (cadascuna amb alguna crítica amagada) enllaçades entre elles per petites escenes a un bingo, que també introdueixen i finalitzen l’obra.

De forma humorística, cada narració explica temes relacionats amb l’amor i les relacions de parella, juntament amb els problemes que aquests comporten.

L’obra comptava amb actors reconeguts com la Mamen Duch, la Mercè Martínez o en Marc Rodríguez. En aquesta obra hi havia una quantitat incomptable de personatges, amb el qual cada actor n’havia de representar a més d’un, cosa que no els va resultar difícil, agafant una personalitat i un caràcter diferent, adaptant-se al seu paper en cada moment, i no es feia estrany veure’ls amb distintes personalitats.

L’escenografia estava pensada des de un punt minimalista, amb el qual amb pocs objectes, es podien representar a la perfecció les diferents escenes, comptant amb canvis d’escenari ràpids i dinàmics. Encara que era molt difícil canviar els escenaris tan ràpidament, se’n van sortir molt bé.

A nosaltres, ens va agradar l’obra i ens ho vam passar molt bé. Creiem que tots els actors fan bé els seus papers i que utilitzant la comèdia, els actes es fan més entretinguts.

Nosaltres recomanem aquesta obra per adults i adolescents, ja que tracta alguns temes “tabú” amb humor i perspectiva.

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial