F.C.CARDEDEU el equip del poble

F.C.CARDEDEU el equip del poble

En aquesta temporada, ha arribat un nou coordinador en el F.C.Cardedeu, Edu Cosme. Molts equips estan en un molt bon posicionament a la classificació de la lliga. Un d’ells és el primer equip, que està lluitant per arribar al primer lloc de la classificació i pujar la categoria.

Aquest coordinador ha implantat noves ideologies al club, per tal de millorar la dinàmica que hi ha. Ha començat creant un campus de tecnificació per les vacances d’estiu, i d’hivern. Aquest campus és principalment una manera de millorar tècnicament a l’hora de prendre decisions durant les jugades d’un partit de competició. 

També ha donat lloc a un supervisor d’entrenaments, per tal d’assegurar-se que tots els entrenaments són adequats per la dinàmica de club que ell vol implantar.

Crec que aquest coordinador en un futur aportarà moltes més coses de les que ja ha aportat, i així millorarà com ja he dit, la dinàmica del club, i sobretot la seva imatge.

1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial