Les competències bàsiques

Les competències bàsiques

S’acosten les competències bàsiques, aquests exàmens que tant ens agraden… No?

Les competències serveixen per comprovar si tenim els coneixements bàsics necessaris per utilitzar les nostres capacitats en contextos i situacions quotidianes. Cada any, tots els alumnes de 4t les han de fer.

 

Hi ha un examen de competències per a cada àmbit: català, castellà, anglès, mates i cientificotecnològic. Per a aquests exàmens no cal estudiar, donat que la majoria de la prova és comprensió lectora o redactar algun text. A la prova de matemàtiques tampoc t’havies d’aprendre res perquè les fórmules estaven a l’examen. El problema més gros que la gent es troba a les competències, és que probablement no tinguin temps d’acabar-les si no ho fan de pressa.

 

Ara que ja hem fet les competències de prova, sabem com són i estem més preparats, però, donat que hi ha molts casos de Covid-19, les competències reals s’han posposat al 2 i al 3 de març.

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial