Sant Valentí o Sant Jordi?

Sant Valentí o Sant Jordi?

Sant Valentí o Sant Jordi? 

La gran pregunta que ens formulem molts en el nostre cap.

Nosaltres des de comunicació Vertigen pensem que Sant Jordi és el que s’hauria de celebrar aquí a Catalunya. D’ençà que existeix la llegenda, la majoria de catalans celebren Sant Jordi (23 d’abril) com el gran dia de l’amor i la lectura, ja sigui entre parelles, entre amics, entre pare i filla… Trobem moltes vegades aquell amor cursi però intens dins de la lectura de molts dels nostres llibres preferits. Una tradició molt de casa nostra, molt catalana, on ens defineix com uns grans romàntics i bons lectors i lectores. Per això és important que aquesta celebració no quedi en l’oblit, i es continuï gaudint any rere any.

En canvi, Sant Valentí és una celebració tradicional en alguns països anglosaxons, exportada a altres cultures, en la qual les parelles, enamorats o matrimonis s’expressen el seu amor o afecte mútuament el 14 de febrer.

Aquí a Catalunya, hi ha gent que celebra el dia de Sant Valentí, però no supera el número de gent que celebra Sant Jordi, és a dir, que pensem que d’aquí a poc temps, Sant Valentí quedarà en un record, i l’única celebració dels enamorats a Catalunya serà Sant Jordi.

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial