Polèmica Benidorm Fest Eurovisió

Polèmica Benidorm Fest Eurovisió

Actualment, un dels temes més candents entre els fans d’Eurovisió és el gran festival de Benidorm on es triava el possible candidat per dirigir-se al gran festival d’Eurovisió, representant d’Espanya.

Al final del festival la cantant que va sortir guanyadora va ser Chanel amb la seva cançó “Slomo“, una proposta molt moderna que fàcilment l’escoltaríem en una discoteca.

Però la polèmica va començar quan els espectadors es van adonar d’un possible “tongo” per part del jurat de “RTVE”. Ja que tot el públic havia apostat i votat per Tanxugueiras“, un grup Gallec format per 3 noies que portaven una proposta molt nostra que mostrava les llengües cooficials (català, gallec, basc) a través d’una cançó. Tot apuntava que serien les guanyadores del festival, però en el recompte de vots va resultar guanyadora Chanel.

Serà qüestió de “tongo” i hauran manipulat les votacions? O simplement va guanyar per un cop de sort?

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial