Skate Park a Cardedeu

Skate Park a Cardedeu

S’ha ampliat el skatepark amb 5 elements nous.

 

Els cinc elements han estat escollits de manera participada entre el col·lectiu de patinadors.

El parc de patinatge o skatepark del parc del Molí, a tocar de la rambla d’Ernest Lluch, s’ha ampliat amb cinc nous mòduls amb característiques polivalents aptes tant per a les persones que s’inicien en aquest esport com aquelles de nivell avançat.

La tria dels mòduls s’ha fet a través d’un procés participatiu, on els joves participants han pogut dissenyar el nou espai a partir dels 20.000 € destinats al projecte. Aquesta millora se suma a la que ja es va executar a finals de l’any 2020 després de ser una de les propostes guanyadores dels pressupostos participatius juvenils COU. 

A Cardedeu hi ha un grup estable d’uns 50 joves, d’entre 12 i 30 anys, que patinen setmanalment. Amb l’ampliació de l’skatepark, l’Ajuntament de Cardedeu vol donar resposta a la demanda social d’aquest col·lectiu i utilitzar la pràctica d’esports urbans com element de cohesió, potenciant la seva visió educativa. Al mateix temps, es pretén fomentar la salut i l’esport a l’aire lliure.

1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial