Què esperem del nostre proper any?

Què esperem del nostre proper any?

Cinc alumnes de 4t del Pla Marcell estan preocupats per l’any que els espera fora de l’institut. En aquest article explicaran com se senten i com s’esperen que sigui l’any que ve!

Arturo:

Últimament, he estat pensant en el que faré l’any que ve. El curs vinent, m’agradaria fer el batxillerat científic a un dels centres de Cardedeu. El que més em preocupa és que de l’ESO a batxillerat diuen que hi ha un canvi de dificultat bastant gran, i m’imagino que hauré d’estudiar molt de temps i que hauré de treballar i esforçar-me molt. Probablement, seran uns anys complicats, però també dedicaré més temps a algunes de les meves assignatures preferides, com ara Biologia.

Jara:

Personalment, estic una mica preocupada pel que m’espera l’any vinent. Tinc pensat fer el batxillerat social en un dels instituts de Cardedeu. La meva preocupació ve per les coses que escolto sobre com és de difícil el batxillerat. M’espero una etapa on l’únic que faré serà estudiar i estudiar… La veritat és que no tinc moltes ganes de començar aquest nou canvi. Aquí al Pla Marcell aprenc divertint-me, fent treballs en grup, compartint pensaments amb els companys… Penso que a batxillerat tot això canviarà i per això m’hauré d’adaptar a una nova vida.

Alexandra:

Pasar a la siguiente etapa de mi educación me preocupa un pocoYo creo que está pasando muy rápido y que va a ser un cambio muy grandeSiento que estoy acostumbrada al Pla Marcell, aunque haga poco que llegué de Londres,  y me preocupa el tener que adaptarme a un instituto nuevoHe escuchado que el bachillerato es difícil y no me siento 100% preparada. Creo que iré al bachillerato humanístico porque me interesa muchoestoy emocionada por empezar con asignaturas como sociologíalatín etc. Espero adaptarme bien.

Pau:

Per la meva part, sé a on vull acabar, però no tinc molt clar el que he de fer per arribar-hi, afronto amb intriga i neguit l’any vinent, un any ple de canvis i novetats, al qual ens hem d’adaptar per no quedar-nos enrere, ja que crec que el millor per a mi és fer un batxillerat social, tot i que no n’estic segur. Tot i que els professors em recomanen tirar més cap a ciències, a mi atrauen més les lletres, perquè vull acabar sent periodista esportiu.

Martina:

La veritat és que em sento pressionada a triar el meu futur en menys de dos mesos. No trobo ètic el fet que haguem de decidir-ho ja, potser és perquè encara no estic massa informada. Crec que aniré al batxillerat humanístic, perquè m’encanten les lletres i el llatí. Sé que vindrà una etapa d’estudis, estrès, exàmens, falta de temps lliure… Només espero poder adaptar-me bé, i no trobar a faltar l’insti. M’encanta el Pla Marcell, triar aquest institut potser ha estat de les millors decisions que he pres en la meva vida.

1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial