Crítica cinematogràfica: El Gran Showman

Crítica cinematogràfica: El Gran Showman

El Gran Showman dirigida per Michael Gracey, és un musical ambientat al 1850 a Nova York.

La pel·lícula tracta d’un nen que és pobre i el seus somni sempre ha sigut arribar a formar part de la classe alta. S’enamora d’una nena rica, creixen i formen una família. Passen els anys i  Barnum (Hugh Jackman) es acomiadat de la seva feina d’oficinista. Desitjós d’oferir a la seva dona Charity (Michelle Williams) i a les dues filles la vida que sempre els havia promès, Barnum s’embarca en el seu somiat projecte: crear un gran i sorprenent espectacle de circ. Per això, aquest enginyós  home busca artistes únics: des de nans, a dones barbudes, equilibristes i tota mena de shows imaginatius. El seu lema: “Has de ser tu mateix”.

La pel.lícula està protagonitzada per Hugh Jackman (Barnum), Michelle Williams (Charity), La dona “barbuda” (Keala Settle),  Phillip (Zac Efron), Anne (Zendaya), entre molts d’altres. Un grup d’actor i actrius que omplen la pantalla amb tots els balls i les cançons.

Els efectes gràfics i l’ambientació de la pel·lícula són molt bons, et transporten en un univers fet de màgia i música. Et fa sentir que estàs en un món perfecte i a la vegada ple d’imperfeccions. Mostra les desigualtats i les diferències que hi havien en aquella època i les que encara existeixen .

Volem destacar una escena que ens ha impactat bastant i ha sigut la que es crema el circ. Ens ha posat tristes. La desil·lusió que s’emporten els personatges al veure que el lloc on han complert els seus somnis s’estava destrossant i cremant.

I si haguéssim de triar la nostra escena preferida seria l’escena final. On veiem que els personatges aconsegueixen trobar un nou local on fer els seus meravellosos espectacles i on compartir somriures i seguir somiant! Ens ha emocionat molt.

Sincerament no canviaríem res de la pel·lícula, ens ha agradat cada escena i cada moment que passava. No és una pel·lícula avorrida ni pesada, tot el contrari, et mantindrà atent i emocionat en cada moment.

La recomanaríem a tot tipus de públics. El Gran Showman, et farà sentir eufòria tinguis l’edat que tinguis!

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial