Recomenacions de maquillatge

Recomenacions de maquillatge

Segur que el maquillatge t’interessa i ho utilitzes al teu dia a dia. Avui us recomanem algunes marques o productes que us poden interessar.

 

 BASE

És una base de la marca Maybelline que costa 7,95€ i es “Fit me!” 

RIMMEL

És un rímel de la marca Maybelline, és de molt bona qualitat i et deixa unes pestanyes perfectes. És un rímel bo i econòmic entre 9 i 15 euros.

EYELINER

Aquest eyeliner és un producte amb un pinzell molt fi, això fa que sigui molt més fàcil fer-te la ratlla. El seu tap és llarg per poder tenir-ho molt ben agafat i sigui més còmode, a més a més el seu producte és bastant líquid perquè sigui fàcil modelar.

GLOSS

És un gloss de la marca Kiko, hi ha molts colors, però el més venut i el més utilitzat és el número 05. A mi sincerament m’agrada molt, ja que queda molt bonic i dura molt.

PINTALLAVIS

Aquest pintallavis de la marca Maybelline, es diu Superstay matte inkvisionary. És un color molt bonic i et pot durar tot el dia, és bastant barat per la qualitat.

PÓLVORES FIXADORES

Aquest fixador és de la marca NYX i costa 9,99. Són pólvores translúcides, això vol dir que sella el maquillatge i depèn del tipus és mat.

CORRECTOR

Aquest corrector cobreix i corregeix les imperfeccions, taques i petites arrugues a l’instant. Aquest producte és de MAYBELLINE i costa 9,75€.

IL·LUMINADOR

Aquest il·luminador és de la marca NYX és líquid, però també podria ser en pols. I costa 11,89€.

 

 

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial