Crítica Cinematogràfica: Ready Player One

Crítica Cinematogràfica: Ready Player One

Crítica a Ready Player One

de Film Busters (Vega, Arturo, Hugo i Dani)

 

Ready Player One és una pel·lícula de ciència-ficció, fantasia i acció, dirigida per Steven Spielberg. Els personatges principals són Parzival (Wade), interpretat per Tye Sheridan; Artemis (Samantha), interpretada per Olivia Cooke; Hache (Helen), interpretada per Lena Waithe; i Sorrento, l’antagonista, interpretat per Ben Mendelsohn.

La història comença quan el creador del videojoc OASIS mor i deixa com a herència el control total del videojoc i 500 milions de dòlars.

Des d’aquell moment tothom lluita per aconseguir l’herència, que es guanya superant diverses proves i enigmes dins el videojoc. En Wade coneixerà a una sèrie de persones que seran clau en la seva aventura i intentarà aconseguir el premi, mentre tracta d’impedir que ho guanyi Sorrento, un empresari cruel i poderós.

I si voleu escoltar la crítica aquís us deixem el podcast de Ready Player One. Gaudiu-ne!:

1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial