Intercanvis al Pla Marcell

Intercanvis al Pla Marcell

T’interessen els idiomes? Viatjar és una de les teves passions? Doncs passa’t per el Pla Marcell! Som un institut que ofereix l’oportunitat d’aprendre alemany de manera constant i divertida. Es pot cursar alemany tres anys  darrers cursos de l’ESO. A tercer de la ESO, com a novetat d’aquest curs, pots viatjar a Colònia, i a quart es fa l’intercanvi amb els alumnes alemanys de Berlín. I, si us interessa l’intercanvi, mireu el nostre article on parlem sobre això!

L’objectiu dels intercanvis i els viatges, és fonamental. Les nostres professores ensenyen als seus alumnes com desenvolupar estratègies d’interacció oral per poder comunicar-se i entendre situacions quotidianes en un país estranger. També busquem poder demostrar que el coneixement és necessari pel futur, laboral o social. El fet de tenir coneixements mínims d’un idioma estranger és molt important ja que t’ajuda a poder comunicar-te i socialitzar amb més gent. Pot arribar a obrir-te moltes portes a nivell educatiu. I, per si no ho sabies, una gran part d’alumnes de Catalunya, marxa a estudiar a Alemanya; i gràcies als coneixements obtinguts al institut, poden desenvolupar-se millor allà. 

Un altre dels objectius de l’intercanvi és que els alumnes vegin com viuen el dia a dia els nois i les noies alemanys. Quan van d’intercanvi assumeixen la vida d’uns alemanys. Tenen la mateixa rutina, menjar, etc. És una gran oportunitat per aprendre i endinsar-se a la cultura d’un altre país. Aprendre de diferents cultures és gran part d’aquest intercanvi. És on les persones poden aprendre els valors dels altres i podem obtenir un significat més profund de les coses que fan, que són diferents de les coses que solem fer. Gènere una nova forma de respecte.

1

One thought on “Intercanvis al Pla Marcell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial