Saps quantes operacions estètiques s’han fet les famoses?

Autores: Judith Pellisé i Ona Garcia.

Aquí us deixem algunes de les famoses amb més retocs!! No us imaginareu quants retocs estètics s’han realitzat!

Oriana Marzoli

Està completament operada. S’ha operat el pit. S’ha fet un augment de llavis i pòmuls. També s’ha realitzat una “cantopexia” per acabar amb la mirada trista. Els glutis, la mandíbula, la liposucció per acabar amb la grassa del seu cos

Penelope Cruz

S’ha fet rinoplàstia per canviar la forma del seu nas. Otoplàstia per canviar la forma, la grandària o la posició de les orelles. Bichectomia per estilitzar la cara i marcar els pòmuls.
Cantopèxia, augment de pòmuls, Botox per eliminar arrugues, Radiesse per reblir i rejovenir la cara, Fils Tensors per tensar la pell, Tècnica TriadMicrodermoabrasióPeeling, Làser C02, icona d’estil i de bellesa.

Georgina Rodríguez

S’ha fet diferents retocs. Bloqueig muscular: per eliminar arrugues,
Microblading: rinoplàstia dues vegades, Oval facial: abans, la seva cara era més rodona i ara està més marcada. S’aconsegueix amb diversos retocs, induint col·lagen per evitar que la pell caigui.
Pòmul: ara està més marcat, hi ha augment del seu volum. S’obté una cara més afinada i estilitzada no tan rodona.
Llavis: ara són més carnoses i gruixuts, augment de volum.
Somriure: més perfilat i blanquejat.
Marcació mandibular: per fer una sensació més afinada de la cara, augmentant la mandíbula.
Tractaments de pell: la qualitat ha augmentat, amb vitamines que omplen les capes més superficials de la pell.
Pit: la seva talla ara és superior, mitjançant una mastoplàstia.
Cul: el seu darrere abans era més petit. Pot ser que hagi estat tot amb esport o haver rebut ajuda de col·lagen per augmentar-ne el volum.

Kim Kardashian

Ella s’ha fet durant un any i mig, cinc cirurgies reconstructives per reparar la seva vagina després de donar a llum. Ella va admetre haver-se fet làser per eliminar les estries i cicatrius que li van sortir en els pits després de donar pit a North, la seva filla gran. S’ha operat els pits dos cops, una per estètica i l’altre després de donar pit al seu últim fill per tornar-los a la seva altura original.

En el seu cos també s’ha realitzat una liposucció en la cintura i estómac per tenir un cos en forma de rellotge de sorra, aquella grassa aniria injectada als seus glutis.
En la cara s’ha fet una rinoplàstia septal oberta per aprimar el pont i reduir la base per afinar la punta del nas, bòtox en els llavis i al voltant dels ulls.

Kendall Jenner 

Dos dels retocs de Kendall jenner més destacables són el nas i els pòmuls. Els experts diuen que s’ha fet una rinoplàstia i s’ha afegit àcid hialurònic als pòmuls. També es va eliminar les bosses de bichat i va recórrer a fer el “Foxy eyes” gràcies a aquesta “operació” aconsegueix una mirada més. A més a més es va realitzar un augment de llavis.

Elsa Pataky 

S’ha inserit bòtox i vitamines a la cara per canviar la seva boca, repetint-ho cada any per mantenir-ho.
Es va operar el nas amb una rinoplàstia i una cirurgia de nas perfecte.
També s’ha retocat els llavis. Es va augmentar els pòmuls i es va eliminar les bosses dels ulls. També va entrar a quiròfan per operar-se els pits, els glutis i es va fer la liposucció. La grassa de liposucció la van utilitzar per posar en el pit i la cara.

Danna Paola

Podem veure un canvi en el seu nas, rinoplàstia. També es va fer una bichectomiaper eliminar la grassa de les seves galtes. Un dels últims retocs estètics van ser un aixecament de celles.

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial