Vaga de profesorat:  motius dates i opinions

Vaga de profesorat: motius dates i opinions

Aquests 15, 16, 17, 29 i 30 de març,  el professorat està convocat a vaga en protesta a diferents polítiques i canvis realitzats pel departament d’educació. 

Aquestes protestes venen de lluny, amb diversos motius, però el detonant de la mobilització, ha estat l’anunci d’un nou calendari de cara al curs 2022-2023, sense previ avís i amb poca antelació, fet que deixa als centres educatius amb poc temps per a replantejar-se i reconstruir aquest vinent curs, que començarà el dia 5 de setembre, no com era habitual, l’endemà de la diada.

El professorat català declara que se’ls ha acabat la paciència, entre les retallades dels últims anys, la falta de recursos, i els dos anys de pandèmia, ja n’estan farts.

Un dels altres motius pel qual es convoca aquesta vaga, és l’aplicació dels nous currículums per a primària, l’ESO i el batxillerat, que s’aplica ja aquest curs vinent , un cop més, el professorat opina que no tenen temps per a adaptar el curs a aquest nou currículum. Més motius per a la vaga, el requeriment del nivell C2 per a impartir classes de català.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial