Wordle Pla Marcell #1

Wordle Pla Marcell #1

Aquests últims mesos s’han posat de moda els jocs web com el Paraulògic o el wordle, en els que has de treballar per a assolir els reptes diaris relacionats amb la llengua, i que amb la seva rapidesa i originalitat ens han enganxat a tots.

 

Des de Comunicació de Vertigen, us volem proposar un repte setmanal: El nostre propi Wordle! A on haureu d’endevinar una paraula relacionada amb l’institut, la nostra revista, els joves etc.

Per als que no hagueu jugat mai, aqui us deixem una foto per a que veieu el funcionament i us fem cinc centims del funcionament:

El Wordle consisteix en endivinar una paraula oculta de cinc lletres en sis intents, com podeu veure a la imatge, aquest usuari ha escrit la paraula “PILOT” que no es la paraula oculta, pero ens dona certa informacio: en aquest cas, la lletra P, en verd, es troba en la paraula oculta, pero no nomes això, sino que tambe esta en el lloc correcte.

A la paraula “DOTZE” podem veure que la lletra T, en groc, esta a la paraula oculta, pero en un altre lloc, i la lletra C de la paraula “MAGIC” no hi es a la paraula oculta .

Ara que ja sabeu com es juga, esperem que us animeu amb aquest repte que estem segurs que us agradarà, i recordeu anar passant-vos per la revitsa, sempre trobareu un article per llegir, i des de ara, cada dijous, un nou Wordle Pla Marcell!

Wordle Pla Marcell #1

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial