Discoteques

Les discoteques són un lloc privat per a adolescents de 16 o 18 anys on s’escolta música, es balla i depenent de l’edat es consumeix alcohol.

Per entrar a aquests negocis nocturns cal comprar entrades de més o menys 10 euros, depenent la discoteca.

COCOA             

Eventos Cocoa discoteca Mataró ≫ Próximas fiestas 2022 y horario

La discoteca més famosa aquest 2022 es “Cocoa”, que va ser creada al 2011, i esta situada a Mataró. Si acudeixes aquest oci nocturn trobaras que uns del aspectes que més cuiden es que els clients es sentin còmodes i sobretot segurs.

Tema musica els hi agrada posar cançons que en alguna etapa de la nostra vida han estat populars, no tenen un tipus de música en si, posen molta varietat.   

Edat: divendres majors de 16 anys i dissabte majors de 18 anys.  

WAKA

Detenido por una agresión sexual en la discoteca Waka Sabadell

Es una discoteca situada a Sabadell. Es considera uns dels ocis nocturns més perillosos i amb més notícies publicades, i no molt bones. Es un lloc on sempre han hagut navalles, i objectes il·legals de portar de normal. Fa poc, l’11 de Febrer d’aquest any va haver-hi una agressió sexual d’un home cap a una dona, i una amiga seva va rebre un cop de puny, l’home va ser detingut.

Edat:L’edat mínima per entrar es +16

DISCOTECA OPIUM BARCELONA

Qué discotecas de Barcelona han abierto este lunes?

És una de les més conegudes i famoses de la ciutat. S’ubica al Passeig Marítim de la Barceloneta és considerada una de les millors discoteques de tota la Vila Olímpica al costat d’altres discoteques. La discoteca Opium Barcelona és una discoteca que ofereix  diverses festes nocturnes amb estils musicals diversos que depenen del dia de la setmana. Opium Barcelona també ofereix festes especials amb DJs convidats internacionals per donar un espectacle més gran al seu públic, convertint-la així en una de les millors discoteques de Barcelona.

Edat: L’edat mínima per entra és +18, però els cap de setmana pot arribar fins a +21

 

 

 

 

DISCOTECA BLING BLING BARCELONA

Bling Bling Barcelona Reservas

La discoteca Bling Bling Barcelona és molt coneguda pel seu ambient, públic exclusiu i bona música, es troba ubicada al carrer Tuset al costat de l’Avinguda Diagonal. Molt a prop de la discoteca, hi ha molts bars i lounges on anar per prendre unes copes abans de la teva nit de festa a la discoteca Bling Bling Barcelona.

Edat: Per les noies és +18, pels nois +21

DISCOTECA PACHA BARCELONA

Pachá Barcelona pasa a una sociedad instrumental

Actualment, la discoteca Pacha Barcelona està  oberta tots els dies de la setmana durant tot la àmplia terrassa amb vistes al mar, és ideal per visitar a qualsevol temporada de l’any.

Edat:  A partir del 16 anys

DISCOTECA TWENTIES BARCELONA

Discoteca Twenties Barcelona

És una de les discoteques més noves, antigament anomenada Oak Barcelona. Actualment, la discoteca Twenties Barcelona compta amb una reforma i renovació de l’ambient i estil que es va realitzar a finals del 2019 en què van donar a la discoteca un estil més glamurós i elegant. Per això, avui dia, el públic local que visita la discoteca Twenties Barcelona la considera una de les millors de la ciutat.

Edat: És una discoteca a partir dels 18 anys

DISCOTECA OTTO ZUTZ BARCELONA

Precio Entrada en Otto Zutz Barcelona

La discoteca Otto Zutz Barcelona.  Està Ubicada a la Zona Alta de Barcelona, la té quatre sales diferents amb ambients i estils musicals diferents. És l’única discoteca de la Zona Alta de Barcelona que disposa de quatre espais diferents per a aquells que la visiten, característica que la fa única i diferent a tots els locals de la zona.

La discoteca Otto Zutz Barcelona està oberta   cada setmana de dimecres a dissabte. Les seves festes nocturnes són les més recomanades si busques un lloc on ballar al ritme de la millor música hip hop, reggaeton i RnB de la ciutat. A més, és visitada per un públic variat, des de local fins a estrangers, fent que sigui un lloc perfecte per conèixer gent nova. Si vols veure informació de les seves festes, fes clic al següent botó.

Edat: A partir dels 16 els divendres i dissabtes +18

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial