El mural d’ulls

El mural d’ulls

Un mural de diferents estils

Autora: Berta Matons Bonet

Un grup de noies de 4t de l’Institut Pla Marcell de Cardedeu, format per la Cinta Falguera, la Guillermina Canet, la Vega Gil, la Clara Arroyo, la Martina Pecellin, la Fatima Kaili, la Lucia Moreno, l’Astrid Romera i l’Erola Gasull, ha pintat un mural a l’entrada de l’institut, el qual representa diferents estils de pintar.

 

Cadascuna ha fet un ull i el cos, totes al seu estil, així poden participar de la manera que més els agrada. Van fer aquest mural perquè havien de fer un projecte d’art i van tenir la idea de que cadascú pintes un ull i el cos. Van començar a pintar el 24 de gener i van acabar el 16 de febrer. Aquest mural representa que quan entres a l’institut penses que tots et jutjaran i tens la sensació que tots t’observen, per això han fet tants ulls grans. Els cossos i ulls tots són diferents per mostrar que ningú es igual.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial