Recomanacions de Sant Jordi

CULPA MÍA

És un llibre escrit per Mercedes Ron. Va ser escrit l’any 2017. És el primer llibre d’una saga de tres. La seva editorial és Montena. Té 445 pàgines i té un preu de 17,95€.

Aquest llibre tracta d’un jove anomenat Noah que la seva vida canvia 180 graus quan la seva mare marxa de vacances a un creuer i quan torna, torna casada. El problema és que el jove Noah i la seva mare viuen a Canadà, en canvi, el seu nou marit a Califòrnia, això vol dir que s’hauran de traslladar.

A TRAVÉS DE MI VENTANA 

Aquest llibre val 18€ esta escrit per Ariana Godoy y te 416 pagines.

Bàsicament, tenim la Raquel, una noia que porta enamorada del seu veí des de fa segles. No han tingut mai una conversació fins que la Raquel s’adona que Ares, el seu veí està utilitzant el seu wifi. I amb aquest succés comencen a interactuar. Ja podeu endevinar el que passa després.

 

AFTER AQUÍ EMPIEZA TODO →  After és un llibre juvenil que parla sobre una noia que comença el seu primer any en la universitat, acompanyada junt amb la seva mare i el seu novio Noah, ella té una vida ordenada i estable però tot això canvia quan coneix al seu company de classe el qual és el típic noi malote.

Aquest llibre m’ha agradat molt  des de el primer moment t’hi fiques en la història, a part tracta un tema de l’amor  típic en aquestes edats adolescents. Es una relació tòxica però en el fons es un amor real. La història del 4 llibres tracta més o menys dels mateixos problemes però sempre troben una solució.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial