Teatre Píndoles

Teatre Píndoles

El dimarts 19 d’abril va venir una companyia anomenada Píndoles dins de les activitats de la Setmana de les Lletres i les Arts. És una companyia que es dedica a representar obres teatrals en 15 minuts. Per tant son relats curts.

Van venir aproximadament uns 10 artistes, que es dividien en tres grups per representar 3 obres: El catalon d’una nit d’estiu, Guardar la roba i Recorda’m.

Hem recollit l’opinió d’alguns dels alumnes que van assistir a les representacions:

Martina: Jo crec que l’esforç i el treball que implica crear, produir, administrar, actuar, i en general fer l’obra és impressionant. Em sorprèn la bona qualitat d’aquestes obres, partint de la base que duren 15 minuts. M’agrada el minimalisme de la posada en escena i el vestuari, crec que li dóna un punt fins i tot més realista. La que més em va agradar, va ser la de “Guardar la roba”. És una obra amb molts matisos, et va reflexionar perquè diuen això o perquè fan allò. M’agrada com la gamma de colors de cada personatge s’adapta a la seva manera de ser. Crea un ambient molt agradable a l’hora de presenciar l’obra.

Alexandra: A mí me gustaron mucho las obras. Creo que la forma en que pudieron contar una historia en solo 15 minutos fue muy impresionanteEstaba todo muy bien organizado y parecía que pensaron mucho en todos los elementos de la puesta en escena. Nos contaron cómo usan la ropalos esquemas de color y la música para acompañar la historia que se está representando. Mi obra favorita  fue ‘Guardar la roba’. Creo que interpretaron muy bien a sus personajes y lo adaptaron a situaciones de la vida real.

Hèctor: A mi cap de les tres obres em va agradar molt, ja que no vaig saber entendre el significat de cap, però cal dir que els artistes ho feien amb moltes ganes. Es notava que havien treballat molt i volien fer passar una bona estona al públic.

 

 

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial