Got Talent 2022

Got Talent 2022

El projecte dels alumnes de 1ESO de Got Talent consisteix en recrear el Got Talent del canal Telecinco, a base d’un procés d’aprenentatge on l’alumnat deixa la vergonya enrere i prepara un espectacle pel gran dia, ja sigui amb un ball, una cançó o fins i tot mostrant el seu talent ocult.
El passat 31 de març es va estrenar la final tan esperada del got talent, on els grups que van passar la semifinal van competir perquè un d’ells obtingues el premi guanyador.
Primer es va fer un assaig final per poder quadrar els micròfons i les llums, també perquè els grups poguessin adaptar-se a l’espai que els hi oferia el TAC (Teatre Auditori de Cardedeu). Mentre els grups assajaven, les nostres redactores de la revista van fer-los diferents entrevistes i fotografies de grup, per poder saber les diferents emocions i sentiments que tenien abans de començar el gran show.
Un cop finalitzats els diferents assajos, va començar la gala i els alumnes de 2n d’ESO van ocupar cada seient del teatre. Les presentadores van fer la seva entrada i van anunciar cada membre del jurat. Seguidament, van començar les actuacions de cada grup de participants. A continuació us deixarem el vídeo on podeu veure detalladament tots aquests grans moments que es van viure aquell dia:

 

#tvreporters 

 

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial