Parlem de HeartStopper

Parlem de HeartStopper

Una nova sèrie que està creant tendència i pujant als primers llocs de reproduccions al Netflix, és Heartstopper, una sèrie basada en una saga de 4 còmics escrita per Alice Oseman. Al públic li ha encantat, i des de que es va estrenar no ha baixat del top 10 de “més vistos” al Netflix, sinó que puja constantment.  La sèrie està protagonitzada per Joe Locke com a Charlie Spring i per Kit Connor com Nick Nelson. Encara que William Gao (Tao Xu) i Yasmin Finney (Elle Argent) també acompanyen molt als personatges principals i tenen prou rellevància.

La sèrie ens parla del Charlie, un noi de catorze anys obertament gai que sempre ha patit per l’homofòbia dels seus companys. El seu millor amic, en Tao, és l’única persona que ho accepta, això fins que coneix en Nick, un noi aparentment hetero que forma part de l’equip de Rugby, i que és un any més gran que ell.

La trama es desenvolupa explicant-nos com la relació dels protagonistes avança i van creant una atmosfera molt agradable. És una sèrie realista, ja que toca temes com: els TCA (Trastorns de Conducta Alimentària), les ruptures amoroses, l’homofòbia, la diversitat cultural i en general temes socials populars. Una crítica molt positiva que ha rebut la sèrie, és el fet que els actors comparteixen moltes similituds amb els personatges literaris com la sexualitat, l’aspecte físic, l’edat i els interessos.

 

Kit Connor                              Nick Nelson

Joe Locke                           Charlie Spring

Yasmin Finney                            Elle Argent

William Gao                           Tao Xu

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial