Eurotongo?

Eurotongo?

Eurovisió és una forma de representar l’essència d’una “afició” bolcada amb el seu representant, és a dir, una part fonamental i única de la cultura d’un país.

Aquest any, nosaltres portàvem com a representant a Chanel, amb la qual vam aconseguir un tercer lloc, una de les millors posicions del país dels últims anys a Eurovisió, la millor posició des del 1995 i és la vegada que Espanya s’ha emportat més “dotzes” de la història d’aquest programa.

El primer lloc, com ja predicaven les apostes, va ser per a Ucraïna, tot i que la seva actuació no era considerada la millor, la seva situació econòmica i política, va fer que l’audiència, per la qual va obtenir la victòria, li donés una quantitat enorme de vots en acte de suport.

Però, va ser aquesta edició un tongo? Durant les votacions, els organitzadors d’Eurovisió, no van poder contactar amb alguns països perquè diguessin els vots dels seus jurats, i van inventar-se els vots, segons van dir, tenint en compte els vots d’anys anteriors. Alguns països amb els vots substituïts ja van presentar la seva queixa.

Finalment, si contem els vots que l’organització d’Eurovisio va donar-li a Regne Unit, el país que va quedar segon, respecte a Espanya, veiem que la diferència de punts que Regne Unit li treu a Espanya és només per aquests vots no verídics que va fer l’organització i això ens hauria donat el segon lloc, tenint en compte que el guanyador va ser Ucraïna per més temes que no inclouen la música.

Llavors, fa això que Espanya sigui el vertader guanyador d’Eurovisió 2022? Tu que n’opines?

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial