PODCAST A L’AULA I A RTVC

PODCAST A L’AULA I A RTVC

Maria López Rovira (Cardedeu, 1981) és la directora de Ràdio Televisió Cardedeu, la televisió degana local de l’Estat, activa des de fa més de 40 anys. Tècnica en producció audiovisual, ha treballat a La 2 de TVE i al programa Operación Triunfo de la mà de Gestmusic. És la sisena temporada que assumeix l’encàrrec de dirigir RTVC. En la darrera edició dels Premis de Comunicació Locals, RTVC va ser distingida pel millor contingut audiovisual en vídeo pel projecte Operació Paki.

La Maria ens ha acompanyat durant tot l’any. Cada dijous ens ha ensenyat com funciona la ràdio i els medis en general, ens ha guiat en la confecció dels nostres Podcast, amb paciència i molta il·lusió. Volem agrair la seva col·laboració i la dedicació que ens ha brindat.

Aquí teniu l’últim Podcast, hi trobem moltes millores gràcies als seus consells.

 

 #radioreporters

 

 

 

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial