Els casals a Cardedeu

Els casals a Cardedeu

Aquest estiu Cardedeu ofereix l’oportunitat d’assistir a gran varietat de casals per nens i nenes des de P3 a 6è. Malauradament, per els joves no hi ha tantes opcions de tria. Comptem amb dues opcions diferents, una proporcionada per l’ajuntament directament i un altre per la Paki. 

Si ets un estudiant de 1r, 2n o 3r de l’ESO, t’agrada l’esport i socialitzar tens la possibilitat d’apuntar-te al casal d’esports d’aquest any. En aquest casal trobem esports d’aigua, de muntanya, excursions… L’horari és flexible i és de 10 -13 h.

I la segona opció (encara disponible), és la que proporciona la Paki. Aquesta acull el nom d’ “Un estiu de cine”. Com indica el nom, consisteix a estar un mes treballant i produint uns curtmetratges propis, en els quals els alumnes podran dirigir el seu propi projecte. Aprendran a fer guió, producció, càmera i edició. I quan finalment acabi el mes, el projecte es penjarà a la ràdio local, rtv Cardedeu.

L’edat permesa per assistir és de 4t de l’ESO fins a segon de Batxillerat. L’horari no és flexible i és de 10-12 h del 4 al 29 de juliol. El preu és de 150 euros, i per les persones més interessades, trobeu més informació i les inscripcions a: redaccio@rtvc.cat

 

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial