DESCOBRIM ELS OCELLS

DESCOBRIM ELS OCELLS

Els alumnes de 2n d’ESO comencen un projecte que té com a finalitat conèixer l’entorn on conviuen, sobretot la fauna aèria.

El projecte es du a terme a través d’activitats i treballs en grup, aprenen com funciona l’anellament dels ocells i els processos que es fan per anellar-los, conjuntament també aprenen com és el seu entorn natural i quins animals hi viuen.

El producte final d’aquest projecte tracta d’un pòster científic sobre un ocell que visqui a Cardedeu, cada grup d’alumnes ha d’aprofundir més en l’ocell que ha triat amb els coneixements previs. I, per altra banda, també col·laboren amb el projecte “NIUS” pel qual han de construir una caixa niu seguint les instruccions del projecte, el projecte “NIUS” consisteix a dur el seguiment d’aquestes caixes, quan la visiten els ocells?, quin tipus d’ocell hi va?, la cura d’aquestes caixes, etc.

“Quan coneixem una cosa és més fàcil estimar-la, apreciar-la i cuidar-la”

El breu resum del projecte amb les paraules de la professora Gemma Castelló

La conclusió del projecte ha estat molt positiva, la majoria ja l’haureu realitzat però pels alumnes que encara no l’han fet, està assegurat que us encantarà. 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial