Visitem l’Hilarium

Visitem l’Hilarium

Els passats 16, 17 i 18 de setembre a St. Hilari hi va haver un festival de land art organitzat per a gent del poble. El land art (art de la terra) és una vessant de l’art que es basa en treballar la terra i tot allò que l’envolta. A través de material que pots trobar o treure de la natura, es creen obres d’art de tipus i missatges molt diferents.

                                                                                                                                                                                                            Així doncs durant tot un cap de setmana vam tenir l’oportunitat de gaudir d’aquest tipus d’art a St. Hilari, al costat de casa nostra. Aquest any ha estat la primera edició, i és molt probable que ho tornin a fer els següents anys, així doncs us animem a participar-hi en les següents edicions.
                                                                                                                                                                                                      Nosaltres vam aprofitar l’ocasió per a anar-hi el dia de la inauguració, i tot i la pluja, vam poder gravar un vídeo on entrevistem a algunes organitzadores i artistes d’aquest festival, que ens expliquen la seva experiència a l’Hilarium.

Aquí us deixem el vídeo: hilarium

             

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial