Max Verstappen es proclama campió del mon després del GP de Japò

Max Verstappen es proclama campió del mon després del GP de Japò

L’anterior cap de setmana el dia 9 d’octubre es va proclamar campió del món Max Verstappen, corredor de l’escuderia Red Bull. Després d’una cursa bastant intensa amb bandera vermella per la pluja i el gran accident de Carlos Sainz, es va haver d’aturar durant més una hora.

 

El motiu pel qual s’ha proclamat campió, tot i que encara falten quatre curses per finalitzar la temporada, ha estat la diferència de punts que es portava amb el segon corredor, Charles Leclerc, que va estar sancionat 5 segons i va passar de segon lloc a tercer, sumant així menys punts, i Max quedant primer amb 25 punts. Per tant, la diferència de punts va ser  necessària perquè cap altre corredor el pogués guanyar, encara que Max no sumi cap punt en les següents quatre curses, continuarà primer.

1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial