La mascota d’un equip de la NBA cobra quasi el triple que la millor jugadora de la WNBA

La mascota d’un equip de la NBA cobra quasi el triple que la millor jugadora de la WNBA

Polèmica per la diferència salarial existent entre Rocky, la mascota més ben pagada de l’NBA, i Diana Taurasi, una de les jugadora més conegudes de la WNBA.

S’ha desvelat que la mascota d’un equip de l’NBA cobra quasi el triple que la millor jugadora de la WNBA. Tot això ha creat un gran conflicte sobre la desigualtat salarial pel fet de ser una dona. Actualment, la mascota cobra uns 625k dòlars a l’any mentre que la Diana en cobra 228k.  El millor jugador masculí, Stephen Curry, 48M de dòlars.

La jugadora de les Lynx també va destacar un tuit de Caroline Fitzgerald, fundadora de Goals:

“La bretxa salarial entre les mascotes i les atletes d’elit et diu tot el que necessites saber sobre com la indústria de l’esport valora a les dones”
Caroline Fitzgerald(
Goals).

0

One thought on “La mascota d’un equip de la NBA cobra quasi el triple que la millor jugadora de la WNBA

  1. Crec que aquesta diferencia salarial no es tant una questió de genere, com de popularitat, el sou una persona que es dedica a una area laboral com ho son els esports d’elit varia directament segons les ganancies de la franquicia (fitxatges, entrades, merchandising…) i al ser la NBA molt més popular que la WNBA, aquesta te uns ingresos molt majors que la seva contrapart femenina, i per tant no sería tan inimaginable que la diferencia salarial sigui força notoria, per aixó no crec que es degui al simple fet de que l’una sigui dona i l’altre home

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial