Morir para contar

Morir para contar

Des de l’optativa de periodisme hem mirat un documental de periodistes de guerra anomenat Dying to Tell (Morir para Contar), està dirigit per Hernán Zin i es troba disponible a Netflix.

El documental relata i explica experiències de reporters de guerra.

Tots parlen del sentiment que els  genera poder explicar alguna notícia a la gent, i de l’angoixa que els suposa pensar que si no ho fan ells, qui ho farà?

També parlen que fer de reporter de guerra és una feina de vida i un cop entres en aquest entorn, ja t’hi quedes. Com bé diu el nom “Morir para Contar“, tots ells expliquen que pel simple fet de poder explicar el que ells veuen i viuen, hi una part dins seu, que es va morint a poc a poc a base d’experiències viscudes.

Després de veure el documental no et quedes indiferent, penses en tot allò que està passant arreu del món i no n’ets conscient i la gent que ho està intentar fer veure. No és fàcil per als reporters relatar notícies de guerra ja que molts cops els intenten callar i els  prohibeixen escriure.

Dit això, esperem que us hagi cridat l’atenció i que us animeu a veure’l, perquè nosaltres us ho podem intentar explicar, però si t’ho explica directament algú que ho ha viscut és molt diferent.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial