Dijous musical

Dijous musical

PARTICIPA I GAUDEIX DE LA MÚSICA!

 

Com cada any els dijous en el primer pati hi ha petits concerts. Els encarregats són la Mar Bertran i el Victor Beltran, què són els professors de música. Tots els cursos hi poden participar. Els participants canten, ballen o toquen un instrument. Pot ser individual o amb petits grups. També hi ha altres activitats relacionades amb el món musical com: Com sona l’ESO, Got Talent i PR Teatre. O també els projectes musicals inclosos en el PCT i el PC1.

Una altra cosa que pot ser interessant per l’alumnat és que pots pujar de nota en la matèria de música.

 

Tot va començar fent una proposta, que un alumne tocava un piano a la cantina i la Mar va dir que seria divertit tocar un cop a la setmana fent com un petit concert. Llavors els profes van acceptar la idea i el director va arreglar l’escenari de la cantina. Però quan va haver-hi el Covid van fer-ho al pati. Des de llavors, els dijous ens trobem a la tarima de fusta. 

 

Així que gaudeix de la música i participa, que és un dels millors moments per treure la teva timidesa i deixar sortit el teu talent!

3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial