Els cinc millors gols de la Champions League

Els cinc millors gols de la Champions League

La Champions League ens ha deixat un munt de gols. I encara que no es fàcil intentarem recopilar els  cinc  millors gols de la història de la Champions. Els criteris que seguirem per fer aquest recompte de gols són: l’estètica, la dificultat i el que significa el gol.

 

5. Chilena Cristiano Ronaldo, quarts de final en el Juventus Stadium (2018)

Aquest gol el posicionem aquí pel que va ser escollit el millor gol de la temporada 2017/2018. Encara que probablement sigui el gol acrobàtic més estètic de la Champions,  el context del partit és el que el posiciona en aquest lloc i no més amunt del rànquing.

4. Chilena Gareth Bale, final de Kiev (2018)

Aquesta chilena de Bale va ser a la final de la Champions de 2018 contra el Liverpool. Bale va aconseguir enganxar el centre de Marcelo que va acabar entrant a la porteria davant un desafortunat Karius.

3.Messi, semifinales en el Santiago Bernabéu (2011)

Messi va marcar un dels millors gols de la competició creuant tot el camp esquivant els seus rivals i finalitzant amb un xut creuat a Iker Casillas. El partit va acabar amb un 0-2 a favor del Barça deixant al Real Madrid fora de la competició.

2. Kaká, semifinales en Old Trafford (2007)

Kaká li va donar la victòria al Milan classificant-se per la final de 2007. El gol de Kaká comença amb un gran control seguit de passar-li la pilota per sobre del defensor del Manchester United deixant en el terra als dos defensors i definint amb molta classe.

 

1.Zidane en la final de la champions de Glasgow (2002), el millor gol de la champions.

Zinedine Zidane hem considerat que es el millor gol de la Champions. Ho va fer a la final de la Champions de Glasgow 2002 davant del Bayern Leverkusen que en aquella època estaba en un dels seus millors moments. El com finalitza, l’estètica i l’importància de gol es el que fa que estigui en el primer lloc.

 

El francès va recollir el passe bombejat de Roberto Carlos amb una volea espectacular que el porter no va pode fer res. Aquest gol suposava el 2-1 a favor del Madrid que a’acabar el partit guanyarien la novena champions

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial