TERCER PARTIT DE LA SUPERCOPA DE FUTBOL PLA MARCELL:

TERCER PARTIT DE LA SUPERCOPA DE FUTBOL PLA MARCELL:

Avui dia 9 de novembre de 2022, s’ha jugat el tercer partit de la supercopa de futbol Pla Marcell, on s’han enfrontat Palos FC contra The Kiwi Boys. Aquest partit ha estat molt divertit, però finalment s’ha decidit amb dos gols de Palos Fc, que es classifica primer. 

 

El partit comença amb un gol de Victor Losilla que es situa màxim golejador del seu equip, una jugada combinada de l’equip que acabava perforant la porteria. El partit ha estat bastant igualat fins que una  jugada combinada de The Kiwi Boys acabaria deixant sol a un dels seus jugadors i posant l’empat a 1 al marcador.  Com que l’equip es posava amb un empat, l’entrenador de l’equip de Palos Fc, Joan Galera, posaria a Asier Rodriguez en punta, un golejador d’àrea. La següent jugada, Asier agafa la pilota i des de fora de l’àrea, fa una bomba que acaba perforant la porteria i sentencia al partit amb un 2-1 per acabar. Bona elecció de l’entrenador ja que ha donat els seus efectes. 

 

Així quedaria la classificació després d’aquest partit.

EQUIP PUNTS PJ PG PE PP GF GC
1. Palos Fc 6 2 2 0 0 3 1
6. Sus Fc 3 1 1 0 0 5 2
2. Aston Birra 3 1 1 0 0 3 0
3. Sardinas Fc 1 2 0 1 1 0 1
4. Mariscos Recio 1 2 0 1 1 0 3
5. The Kiwi Boys 0 2 0 0 2 3 7

Esperem que puguem gaudir molt d’aquest torneig al Pla Marcell.

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial