GYM10

GYM10

GYM10

Hi ha molta gent amb molt de temps lliure que està a tancada a casa sense fer res productiu, si ja esteu avorrits podríeu anar a passar les tardes perfectament al GYM 10, faríeu noves amistats hi passaríeu una bona estona fent l’activitat que vulgueu fer. Si poden fer un munt d’activitats com Zumba, Bodypump i moltes més, us deixarem un llistat de totes les activitats cap a ball l’article també es poden fer esports, cursets de Pàdel, cursos de natació, cursos de natació d’estiu i entrenaments personals.

El GYM10 també compte amb una botiga on pots comprar tot de material esportiu, a part també podem trobar maquinés expenedores per dins el recinte.

El centre també té espais, per si simplement vols anar a passar la tarda amb la família o els amics, la piscina d’estiu per exemple o el parc de cal·listènia que aquest no té cap horari en concret, no mes des que s’obre el centre i fins que el tanquen, no com la piscina que té horari i preus:

 

DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS DIRIGIDES

 ACTIVITAT DE BALL

 ZUMBA                    

Activitat dirigida cardiovascular, on es realitzen coreografies a ritme de salsa, batxata, ritmes llatins i caribenys.

 

 

 

ACTIVITATS DE TONIFICACIÓ

  BODYPUMP               

Activitat coreografiada, on es treballa la força i la resistencia muscular dels musculs principals utilitzant barres i discos.

                     CORE                      

Activitat dirigida que té com a objectiu modelar i tonificar els músculs del core: abdominals, lumbars, pelvis, glutis i musculatura profunda de la columna.

                       TBC                       

Activitat dirigida que combina la resistència muscular i aeròbica, on es treballa globalment la musculatura de tot el cos.

                       GAC                       

Activitat dirigida que combina la resistència muscular i aeròbica, on es treballa el to muscular dels glutis, les abdominals i les cames.

                       ABS                       

Activitat dirigida que combina el treball abdominal i els estiraments. Millora la musculatura abdominal, prepara els músculs per un millor rendiment i augmenta el rang de moviment de les articulacions.

 

 

 

 ACTIVITATS DE TONIFICACIÓ I TREBALL CARDIOVASCULAR

TBC HIIT                   

Activitat dirigida de condicionament muscular global, que combina exercicis aeròbics i anaeròbics. Requereix una certa condició física.

           CROSSTRAINING         

Activitat dirigida de condicionament muscular global, que combina exercicis de diferents disciplines (halterofília, atletisme, gimnàstica, etc). Requereix una certa condició física.

 

 

 

ACTIVITATS CARDIOVASCULARS

                   CYCLING                   

Activitat dirigida de treball intervàlic que es realitza amb una bicicleta estàtica de pinyó fix.

         CYCLING VIRTUAL        

Activitat dirigida de treball intervàlic que es realitza amb una bicicleta estàtica de pinyó fix. Té un instructor virtual.

 

 

 

 ACTIVITATS DE TONIFICACIÓ I FLEXIBILITAT

            BODYBALANCE             

Activitat dirigida coreografiada que combina els principis fonamentals del Ioga, Pilates, Tai Txi i del mètode Feldenkrais. L’objectiu es reduir l’estrès.

                    PILATES                     

Activitat dirigida enfocada al treball conscient i integral del cos. S’utilitzen exercicis de sòl bàsics complementat amb treball respiratori. S’aconsegueix un cos sa i equilibrat.

          CORE POSTURAL            

Activitat dirigida on reequilibrem el cos, incidint en una postura correcta de manera conscient a través d’exercicis executats amb consciència corporal.

             HIPOPRESSIUS              

Activitat dirigida on es potencia la musculatura abdominal i el sol pelvià.

                  GIM SUAU                   

Activitat dirigida de baixa intensitat, on es treballa muscularment de forma aeròbica i treballs de flexibilitat i coordinació.

 

 

 ACTIVITAT DE FLEXIBILITAT

             ESTIRAMENTS              

Activitat dirigida enfocada a preparar els músculs per un millor rendiment i augmentar el rang de moviment de les articulacions.

 

 

 ACTIVITATS AQUÀTIQUES

                 AIGUAGIM                   

Activitat dirigida que combina el treball cardiovascular i muscular de manera global.

 

             AIGUACARDIO              

Activitat dirigida a la piscina gran, que combina el treball cardiovascular i muscular de manera global.

 

 

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial