EL PROBLEMA NO SON ELS SKATERS

L’Ajuntament de Barcelona ha reduït l’horari en què es pot patinar a la plaça del MACBA.

La plaça dels Àngels de Barcelona, on hi ha el Museu d’Art Contemporani (MACBA), s’ha convertit des de fa 25 anys en un punt de trobada de skaters. El soroll constant desespera els veïns que viuen a la zona. “No hi ha dret que ens haguem d’atrinxerar a casa nostra” es lamenta una veïna que viu a la plaça dels Àngels.

Això és el resum del qual diu un article de TV3, jo no estic d’acord amb ell i ara donaré la meva opinió sobre per què estic desacord.

Ja n’hi ha prou de criminalitzar als skaters en comptes de les màfies de lateros i la gent que fan botellons que cada nit converteixen qualsevol espai públic i no sols el MACBA en un “festa” que no deixa dormir a ningú. Brutícia, vidres trencats i baralles.

Els skater patinan de dia i només fan servir una part de la plaça i per això molts skaters es queixen de què els tractin com delinqüents, només pel fet d’estar practicant un esport.

Jo crec que s’hauria de deixar d’embrutar la imatge del skater per culpa d’altra gent, ja que l’skate des de fa molt de temps ha tingut molta mala reputació.

3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial