Gira-sols de Vang Gogh

Gira-sols de Vang Gogh

Aquests últims dies hem pogut presenciar diverses protestes il·legals, que s’han catalogat socialment com a “terroristes”(tot i que era clarament una performance) gràcies al vocabulari i punt de vista forçat dels mitjans anomenant a aquestes queixes “atemptats”. Si alguna cosa és segura és que han aconseguit sortir en totes les notícies, però més que atenció han rebut crítiques i males impressions. Però la veritable falta de respecte és que ¿potser sabeu per què estan protestant? La majoria de la gent no en té ni idea, ja que per interessos polítics només s’ha parlat de la protesta i no de la història que hi ha darrere.

 

El govern vol obrir una nova petroliera, i la resposta dels científics que ho han analitzat ha estat clara: perpetuar aquest projecte no és compatible amb alentir el canvi climàtic, i a conseqüència d’això s’estima que la temperatura pujarà 1,5 g. Això que no pot semblar gaire, és de fet el que es necessita per acabar amb els coralls i algunes algues al món.

 

Ara us pregunto, que us preocupa més, els gira-sols de van Gogh o els gira-sols reals? Us preocupa menys la vida que la seva representació? De què serveix l’art si no queda ningú per apreciar-lo?

2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial