hot wheels inventats basats en cotxes reals

hot wheels inventats basats en cotxes reals

hot wheels inventats basats en cotxes reals

 

Segurament quan éreu petits o potser encara els teniu, és probable que molts de vosaltres tingueu cotxes hot wheels a casa (jo en tinc més de 160) i ja sabreu que hi ha miniatures de cotxes reals però també cotxes inventats, així he revisat el meus hot wheels en busca d’aquests cotxes. (Nota: n’he trobat només 15 perquè jo quan em compro un cotxe nou de joguina quasi sempre intento que siguin cotxes que existeixen en la realitat) així doncs, comencem.

Nota 1: les fotos dels cotxes hot wheels són fetes a casa meva, mentre que les fotos dels cotxes reals son òbviament fotos d’internet.

Nota 2: pot crear controvèrsia

 

Spine Buster – Koenigsegg ccx

Spine Buster és molt similar al Koenigsegg ccx, des del punt de vista de davant són cotxes molt similars, quasi iguals. El koenigsegg ccx és un cotxe súper esportiu fabricat a Suècia, en el seu moment, va rebre el récord guinnes el cotxe de producció més ràpid del món. Té un motor v8 a 90º amb doble supercarregador, la seva velocitat màxima és de 395 km/h, el 0 a 100 en 3,2 segons, te 806 CV de potència i ccx significa coupe competició x10, ja que el ccx es va fabricar per celebrar el 10è aniversari del primer cotxe de la marca el koenigsegg cc.

 

oombee – volkswagen type 1 pickup (del futur)

A l’hora d’identificar si un cotxe de hotwheels inventat és real o no, has de tenir en compte dues coses: primera, saber-ne de cotxes i, segona, en alguns casos (no en tots) utilitzar la imaginació. Cada cop que observo el hotweels oombee el primer que em ve el cap es la furgoneta Volkswagen type 1, les línies del davant del cotxe són molt similars al del hotwheels, i la rodona al mig de la part de davant també és bastant similar al real. La Volkswagen type 1 és una furgoneta fabricada a Alamània des del 1950 fins al 1975 el seu motor era un motor bòxer v4 de 25 cavalls de potència refrigerat per aire a la part posterior, amb capacitat per carregar 760 kg i assolir una velocitat màxima de 80 km/h. La història de la Volkswagen type 1: en finalitzar la Segona Guerra Mundial, la fàbrica Volkswagen de Wolfsburg, Alemanya, va passar a les mans del govern britànic, el qual va rebre el 23 d’abril de 1947 una proposta de l’empresari holandès Ben Pon per comercialitzar la marca als Països Baixos. Amb base en un escarabat que recorre la planta com a cotxe de càrrega, l’empresari va proposar la creació d’un model de càrrega comercial que va començar a projectar-se després de l’aprovació d’acord per part dels directius de la companyia. A fins de 1948 comença el procés de construcció del llavors denominat Volkswagen tipus 100. En presentar-se al públic, va adquirir la nomenclatura definitiva de Volkswagen Tipus 2, com a conseqüència que el Volkswagen Sedan posseeix la nomenclatura Tipus 1. El nom Transporter t1 ja era utilitzat el 1950 i actualment s’han registrat.

 

torque twister – aston martin vantage

El torque twister, si el mires per darrere i pel costat, veuràs que és molt similar a l’aston martin vantage, de fet les finestres dels cotxes són molt similars, de fet, podem dir que el torque twister és un aston martin vantage si no fos que el frontal és molt similar al d’un audi r8. El aston martin vantage és un cotxe esportiu fabricat a Anglaterra, pesa 1630 kg, el seu motor és un v8 a 90° de 4,3 o 4,7 litres, la seva velocitat màxima és de 290 km/h i va de 0 a 100 km/h en 4,2 segons.

 

fast felion – jaguar type e (del futur)

Igual que l’oombee, cada cop que observo el fast felion, el primer cotxe que em ve al cap és el jaguar type e, ja que sembla com seria el jaguar type e si jaguar decidís dissenyar-lo (és el que em sembla a mi). El jaguar type e és un cotxe esportiu fabricat a Anglaterra durant els anys 1961 i 1975 en total es van fabricar 80.000 unitats, pesa 1256 kg, el seu motor és un v6 en línia i té 269 a 276 cv de potència, la seva velocitat màxima és de 241 km/h i el 0-100 en 6,9 segons.

 

bad mudder 2 – land rover defender

Quan observo el bad mudder 2 el primer que em ve al cap és el land rover defender, ja que els 2 son tot terrenys i les llums són molt similars. El land rover defender és un tot terreny fabricat a Anglaterra des del 1948 fins al 2016 (el de la foto és el que es va fabricar durant els anys 1983 i 2016). La seva carrosseria era d’alumini, està disponible en una àmplia varietat de carrosseries i en versions de 2360, 2795 i 3225 mm, el seu motor és un 3,5 V8 dièsel.

 

hw pursuit – range rover discovery (4a generació)

Per davant, el hw pursuit és molt similar al range rover discovery, pel costat el hw pursuit és una mica més llarg i per darrere no s’assemblen gens. El range rover discovery és un tot terreny del segment e fabricat a Anglaterra, els cotxes range rover són els cotxes més luxosos fabricats per land rover, el seu preu pot superar els 100.000 euros, el seu motor és un V8 de 286 cv a 510 cv, pot anar de 0 a 100 9,2 segons i algunes versions, poden anar de 10 a 100 en 6,1 segons. Pesa 2600 kg i s’esta fabricant des del 1970.

 

general corp – hummer h1

El general corp és idèntic al hummer h1. El més probable és que hot wheels no va aconseguir una llicència per comercialitzar el cotxe amb el nom de hummer h1 i per això li van posar el nom de general corp. El hummer h1 és un cotxe tot terreny fabricat als estats units, va ser el primer cotxe de la marca hummer i estar basat en el cotxe militar humvee (per dir-ho d’alguna manera el hummer h1 és la versió civil del humvee). El seu motor és un V8 de 205 cv a 3400 rpm, en el seu tanc de combustible hi caben 159 litres i gasta 15 litres de gasolina per cada 100 quilòmetres.

 

rockster – hummer h2

Si el mires de costat el rockster i el hummer h2 són cotxes quasi idèntics. El hummer h2 és un cotxe tot terreny fabricat als estats units, és un cotxe de ús civil, te espai per a 7 persones i es va fabricar entre els anys 2002 i 2009, té un motor V8 i 6,2 litres de cilindrada, que lliura 393 HP a 5700 rpm i és un cotxe que gasta molta gasolina 3,8 litres per cada 7 kilòmetres.  

 

solid muscle – dodge ram 1500 (2009)

Ja sé que el solid muscle no s’assembla gaire al Dodge ram 1500, però el radiador dels dos cotxes sí que s’assemblen una mica. El Dodge ram 1500 és un Pick up fabricat als estats units, és el primer pickup de la línia ram (la de la foto és la Regular Cab (cabina regular) 193,04 cm i 243,84 cm de llarg) les versions de la Dodge ram 1500 tenen 3 tipus de motors diferents: el motor HEMI V8 de 5,7 litres de cilindrada, alimentat a benzina i 395 cv de potència, el motor Pentastar V6 de 3,6 litres de cilindrada, alimentat a benzina i 305 cv de potència, i el motor Ecodiesel V6 de 3,0 litres, alimentat a dièsel i 240 cv de potència. La primera versió de la Dodge ram 1500 és considerada com l’entrada de gamma pel fet que està desenvolupada per transportar fins a mitja tona de càrrega, encara que no està orientada a treballs pesants sinó a un ús recreatiu.

 

muscle tone – chevrolet camaro (4a generació 1993-2002)

Per davant i per darrere el muscle Tone no s’assembla a cap cotxe però de costat és molt similar al Chevrolet Camaró de 4a generació, i té sentit, ja que el muscle Tone estar bastant basat en muscle cars dels 90. El Chevrolet Camaró de 4a generació és un cotxe esportiu fabricat als estats units, en total es van fabricar 612.089 unitats. Estava disponible amb tres motors diferents: V6 a 60° de 3,3 L, V6 a 90° de 3,8 L i V8 a 90° de 5,7 L depèn del model tenia entre 162 i 335 cv de potència.

 

la troca – ford f-series (primera generació ford f-1)

El hot wheels la troca és idèntic al Ford f-1, el més probable és que igual que el hummer h1 no hagués aconseguit una llicència per comercialitzar-lo, o simplement van preferir dir-li la troca en comptes de Ford f-1. La Ford f-1 es un Pick-up fabricat els estats units des del 1948 fins al 1952, La camioneta F-Sèries de primera generació (coneguda com a Built Bono-Ford) es va introduir el 1948 com un reemplaçament per a la línia de captació prèvia basada en el carro introduït el 1942. El F-Sèries va ser venut en vuit classificacions de pes diferents, amb la recollida, el panell de camió, motor de cabina sobre (COE), camió convencional i d’autobusos escolars estils de carrosseria del xassís. Tenia un motor v6 de 3,5 L i 101 CV, en total hi ha hagut més de 12 generacions 1948-2022… (encara és fàbrica) i és el 2nd cotxe més venut del món (41.000.000 unitats). El de la foto és un model del 1951.

 

sandblaster – ford f-150 raptor (2017)

El sandblaster és idèntic al Ford f-150 raptor, és com si, igual que el hummer h1 o el Ford f-1 no hagués aconseguit una llicència per comercialitzar-lo, o simplement van preferir dir-li sandblaster en comptes de Ford f-150 raptor. El Ford f-150 raptor (2017) és un Pick-up fabricat a estats units, pesa 227 kg menys que el seu antecessor, ja que per fabricar l’estructura s’ha fet servir acer i alumini. Té un motor v6 3,5 amb tecnologia ecoboost i 450 cv de potència. Els seus pneumàtics són els BFGoodrich All-Terrain KO2 amb llantes de 17 polzades.

 

A partir d’aquest punt, no vaig identificar quins hot wheels eren (en aquest hot wheels a sota no posava ni el nom ni el codi), per això, en comptes de posar el nom del hotwheels, posaré 5 interrogants.

 

????? – lexus lfa

El radiador, el capo i els parabrises d’aquest hot wheels són molt similars el d’un Lexus lfa. El Lexus lfa és un cotxe esportiu fabricat a japó, només es van fabricar 500 unitats. Té un motor v10 a 72° de 4805 cm³ i 560 CV, 0 a 100 km/h en 3,7 segons i velocitat màxima 325 km/h.

 

????? – audi r8

Si mires aquest hotwheels per al costat, veuràs que és molt similar a l’Audi r8. L’Audi r8 és un cotxe esportiu fabricat a Alemanya, algunes versions de l’Audi r8 de primera generació porten un motor V8 de 450 cv i altres versions porten un motor v10 de 610 cv, algunes versions de l’Audi r8 de segona generació porten un motor v8 de 570 cv i altres versions porten un motor v10 de 620 cv, (alguns d’aquest motors procedeixen del Lamborghini Gallardo i el Lamborghini huracan) la velocitat màxima és de 320 km/h i va de 0 a 100 km/h en 3,5 segons. El seu preu està entre 173.000 i 243.000 euros.

 

????? – ford f-150 raptor pro4 truck (camió pro 4)

El hotwheels de la foto de dalt és molt similar al Ford f-150 raptor pro 4 truck, amb algunes diferències, és clar. El Ford f-150 raptor pro 4 truck és un Pick-up fabricat a estats units des del 2019. Els camions pro 4 són pickups molt modificats, amb un motor V8 de 410 polzades cúbiques, 900 cv, 8000 rpm, té una transmissió seqüencial de 6 velocitats que no permet un desplaçament incorrecte tant cap amunt com cap avall, la seva capacitat de combustible és de 46 l, pesa 1815 kg, va de 0-100 en 3,1 segons i la seva velocitat màxima és de 216 km/h.

 

Espero que us hagi agradat l’article d’avui, pròxim article: Lamborghini countach evoluzione, el prototip preparat per superar a Ferrari, però al final va quedar oblidat.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial