Pessebre Vivent de Món Sant Benet

Pessebre Vivent de Món Sant Benet

 

Un any més se celebra el Pessebre Vivent de Món de Sant Benet, l’únic pessebre de tot Catalunya que passa dins d’un monestir mil·lenari. Ja és la tercera edició d’aquest màgic projecte i estàs convidat a vindre i passa el millor Nadal possible.

El pessebre compte amb un centenar d’actors i d’actrius que representaran les escenes més clàssiques de qualsevol pessebre entre moltes d’altres, també tindrà efectes especials d’última generació com videoprojeccions.

El pessebre dispose d’un centenar d’actors i d’actrius que representaran les escenes més clàssiques de qualsevol pessebre entre moltes d’altres, també tindrà efectes especials d’última generació com videoprojeccions.

Però això també ho pot tenir un pessebre qualsevol, una de les coses que fa aquest pessebre molt especial,(entre que part d’aquest està dins el monestir i la quantitat d’actors involucrats), és que estarà ple d’escenes medievals.

Hi podrem veure des de la vida monacal de la classe alta del monestir, fins a la recreació d’escenes quotidianes dels ciutadans.

I no només és això sinó que també comptarà amb olors caracteritzades per a cada escena, ambientació històrica i interaccions amb els actors entre moltes d’altres.

 

El pessebre també té els seus horaris:

17/11/2022    18/12/2022    26/12/2022    01/01/2023

 

Si teniu pensat passar uns quants dies allà, la millor opció és anar a l’hotel Món.

L’Hotel Món de Sant Benet & Actes Centre, al Bages, és un 4 estrelles superiors amb 80 àmplies habitacions a plena natura i que abracen el monestir medieval de Sant Benet. Un espai ideal per a escapades en parella, família, etc. Disposa d’una excel·lent proposta gastronòmica i compta amb un restaurant amb estrella Michelin.

 

No us ho perdeu!

 

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial