El meu pronòstic pel Mundial de Qatar 2022

El meu pronòstic pel Mundial de Qatar 2022

 

Aquest és el meu pronòstic pel mundial de Qatar 2022, amb Brasil campió, subcampió França, Argentina tercera i España de Luis Enrique en quart lloc. Penso que serà un dels mundials que més viuré i un mundial molt diferent als altres, ja que no és a l’estiu i es fa al novembre-desembre, fet que dubto que tornem a veure més.

 

Els horaris seran els següents:

 

Crec que Espanya, és una de les favorites per aconseguir competir contra les grans seleccions com bé son Brasil, Argentina, Bèlgica, França… A part, crec que si fem un mundial amb una bona idea de joc i sense errors defensius, podem arribar a conseguir el millor trofeu al món del futbol, el Mundial de Qatar.

Cal recordar que aquesta competició només es fa cada quatre anys. 

1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial