Comiat al Carles de Cubas

Comiat al Carles de Cubas

Aquest passat divendres 11 d’octubre, el profesor Carles de Cubas es va jubilar. En Carles va ser un dels primers professors a l’institut Pla Marcell i la seva presència sempre ha estat molt important tant pel claustre com pels alumnes. Ell sempre trobava maneres divertides i creatives de captivar l’atenció i aportar coneixement als alumnes fins i tot a aquells que no els motivava l’assignatura.“La jubilació és un dels moments més importants de canvi que afrontem a la nostra vida. Després de dècades treballant, entrem en una nova fase totalment diferent i en la que tenim temps per a nosaltres. Per tant, cal dedicar els esforços necessaris per gaudir d’aquest nou temps. La lectura, la música, els viatges, l’esport, les xerrades amb amics, els passejos, el cinema, els museus, la logística familiar, la fotografia, les visites a familiars i amics,… són alguns dels camps en els quals cal tornar a aprofundir. Tens temps per fer-ho. En ello estem!” Diu en Carles com a jubilat. La seva absència marcarà una diferència i sempre el recordarem com un profesor molt important.

 

2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial