Pol Llorens, el golejador del Fc Cardedeu

Pol Llorens, el golejador del Fc Cardedeu

Pol Llorens Clavell, el jugador del Cadet C del FCC, està en el millor estat de forma de la seva carrera professional, estant a l’altura i tenint una mitjana d’1 gol per partit.

 

Aquest últim cap de setmana, va jugar el primer classificat (el seu equip) contra els quarts classificats, el Bigues, un equip de segon any molt físic, que va reforçar la seva plantilla aquest últim mercat d’estiu i es van endur el millor jugador de la lliga. El passat dissabte, en Pol va fer un partidàs, posant l’u a zero al marcador i el seu gol acabaria sent decisiu per guanyar el partit 2-1 a casa. Aquest resultat els servia per continuar sent líders de la seva lliga.

 

En Pol va parlar a roda de premsa després del partit, i va deixar les següents paraules: ”El FC Cardedeu, des de ben petit és el club dels meus somnis, uns colors i valors que només entendràs si jugues allà. M’agrada jugar al Cardedeu, mai marxaré, em retiraré aquí”, paraules que van fer saltar les llàgrimes als aficionats del Cardedeu.

(remat en el que posa l’1 a 0)

9

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial