SANTA CECÍLIA

SANTA CECÍLIA

El 22 de novembre i durant aquesta setmana els nens de les escoles de Cardedeu van celebren Santa Cecília com cada any, ballant i cantant o tocant algun instrument. En aquest article hem recollit com a l’alumnat i professorat de Can Manent i el Mil·lenari els agrada molt celebrar Santa Cecília. 

A l’escola Can Manent el que fan és una graella amb tots els alumnes que hi volen participar. Per tant, pots participar-hi sol o en grup. Quan arriba el dia esperat els alumnes que participen actuen mentre els altres, per grups classe, fan un recorregut per veure les actuacions. 

D’altra banda, al MIl·lenari, fan les actuacions el dijous els alumnes de les classes A,  i el divendres els alumnes de les classes B. Al matí actuen per als alumnes de l’escola i a la tarda per a les famílies. 

Des de l’inici de curs preparen les actuacions de Santa Cecília i el tema que han triat aquest curs és “Leonardo Da Vinci”.

Les actuacions són aquestes:  Els alumnes de 1r van cantar la cançó: Leonardo da Vinci (Pablo Pinilla i Pablo Cruz).  Els  de 2n van interpretar una dansa del Renaixement. Els alumnes de 3r van cantar la cançó: Leonardo da Vinci (D. Gelabert i L. Carrión). Els de 4t van fer una coreografia a partir de l’obra L’home de Vitruvi de Leonardo. Els alumnes de 5è  van interpretar dues cançons: Amor que tens ma vida i Senyora Isabel. Els alumnes de 6è van fer  una coreografia contemporània reinterpretant l’obra de Leonardo de Vinci, l’últim sopar.

Tot seguit podreu escoltar els àudios de les diferents interpretacions que vaig presenciar. Espero que us agradin molt, la veritat és que a mi em van emocionar, eren molt guapes.

 

Visca Santa Cecília!

Marcé mestra de mùsica de Can Manent.

GoogleDrive_Can-Manent

2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial