Chat GPT

Chat GPT

Des de ja fa temps existeixen diversos tipus d’IA/Intel·ligències artificials que són capaces de poder mantenir una conversa estable amb qui sigui, però actualment ChatGPT és un prodigi dins d’aquest camp. Aquesta IA és capaç d’escriure textos molt complexos i avançats, tal és el nivell, que ha aconseguit aprovar els exàmens a la universitat de Minnesota. Això sí, els ha aconseguit assolir per molt poc, amb valoracions baixes, per tant, ells professors els considerarien d’un alumne mediocre.

Però que és exactament? Es tracta d’un sistema de xat desenvolupat per Open AI. En tenir més de 175 milions de paràmetres és capaç d’entendre completament les paraules i donar-te respostes d’acord amb el que li has demanat.

 

Li pots demanar des que et faci un poema  fins que et faci un guió per un vídeo TikTok. Té molts avantatges, entre ells la flexibilitat, la rapidesa i moltes altres més.

Et recomanem que utilitzis aquest programa per objectius d’aprenentatge i que així el gaudeixis. 

 

Us adjuntem un enllaç per si el voleu provar: 

 

https://chat.openai.com/chat

1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial