Troballa d’animals sacrificats i actes sospitosos al Pla Marcell

Troballa d’animals sacrificats i actes sospitosos al Pla Marcell

El darrer mes de desembre es va fer la descoberta d’un sacrifici d’un gall i un gat, un fet ben intrigant que va succeir al nostre institut.

Els cadàvers del dos animals compartien aspectes semblants: extremitats amputades, caps decapitats i intercanviats i cossos destrossats.

A part d’aquesta troballa sorprenent, es sumen diferents comportaments estranys i conductes curioses dins del centre. Aquestes són les paraules d’una alumna de 1r d’ESO: “El professor V.B. va entrar disparat a classe, va travessar corrent i cridant tota l’aula, i tal com hi va entrar en va sortir. Ens vam cagar!“. Hi ha més testimonis els quals afirmen i coincideixen en què han vist petits grups d’alumnes vagabundejant pels passadissos amb els ulls desubicats, els braços alçats i brunzint melodies.

També s’han rebut alguns testimonis mig destruïts en els que es remarquen actituds molt estranyes per part del professorat i diferents accions sospitoses.

La directiva del Pla Marcell està bastant preocupada pels comportaments de diferents professors i òbviament per l’esgarrifós sacrifici de les dues bèsties. Per aquesta raó han contactat amb especialistes en el tema, i d’ara en endavant, un equip d’elit se n’encarregarà.

Ratapinyada, un grup d’especialistes en encanteris i embruixaments, ja han activat el procés d’investigació, i al contactar amb ells ens han assegurat que no serà un cas fàcil de resoldre i necessitaran una gran ajuda de l’alumnat per a poder tenir testimonis i concloure el fet.

Aquesta és tota la informació que tenim fins ara a l’espera de noves notícies, en cas que s’arribi a alguna conclusió, ja us ho anunciarem.

4

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial