Carnestoltes al Pla Marcell

Carnestoltes al Pla Marcell

Com ja sabeu, cada any al Pla Marcell es celebra el carnestoltes fent festa grossa i aquest any no n’ha sigut una excepció. Tot i que aquesta darrera darrera edició ha sigut una mica diferent a les anteriors.

Fins ara, uns mesos o setmanes abans del dia de carnestoltes cada classe es començava a preparar un espectacle aprofitant hores de tutoria, lectura o estones mortes. Però aquest any, els organitzadors de la festa han decidit fer un canvi total entorn a la preparació de l’obra. I és que d’ara en endavant, i com vau poder viure el dia 17 de febrer, es farà un sorteig a les 8 en punt, on a cada classe se li assignarà una cançó i un pack de disfresses. Un cop amb la cançó i el pack triat, tens la resta del dia fins a les 12 per a preparar un espectacle incluint-hi la cançó i les disfresses. D’aquesta manera s’aconsegueix que totes les classes participin d’una manera activa cosa que els últims anys no passava.

Es va estrenar el passe amb la classe de 4t A ballant la cançó d’Asereje i els va seguir 4t B amb A quién le importa. Classe rere classe van anar pujant a l’escenari i feien el ball que s’havien preparat fins arribar al torn de 3r C que van tancar la festa amb Lazzy Song.

El jurat format per l’Oscar, l’Assun, la Clara i el Roger van fer l’entrega de premis que va quedar de la següent forma:

Primer lloc: 4t B –> A quién le importa

Segon lloc: 4t D –> Me colé en una fiesta

Tercer lloc: 1r D –> Supermercat

I així es va tancar la jornada de carnestoltes 2023 al Pla Marcell, com sempre, amb crits de tongooo, tongooo, tongooo…

1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial