S’inagura la nova tèxtil rase

S’inagura la nova tèxtil rase

 

El dia 21 de gener a les 11.30 del matí es va inaugurar la nova tèxtil rase, un nou espai que segons va dir per Twitter l’ajuntament de Cardedeu “s’integra dins la xarxa d’equipaments culturals de Cardedeu centrat en les arts escèniques i la cultura comunitària”.

 

Aquest espai està ubicat a l’antiga fàbrica tèxtil, que ha estat rehabilitada per a poder usar-la com a espai per portar a terme activitats de dansa, circ, sales d’exposicions i punts de trobada per la ciutadania en general.

 

Durant la inauguració la consellera (Natàlia Garriga) va remarcar que “convertir una antiga fàbrica tèxtil en una fàbrica de creació és un senyal inequívoc que la cultura és viva” i també va afirmar que “els veïns de Cardedeu ara poden crear cultura allà on els seus pares, avis i besavis i, sobretot, les mares, àvies i besàvies, van fer país”.

 

Esperem que tota la comunitat Cardedeuenca pugui gaudir d’aquest espai i ofereixi la possibilitat de crear nous projectes culturals.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial