ES POT FER LA VOLTA AL MÓN?

ES POT FER LA VOLTA AL MÓN?

Fer la volta al món sempre ha sigut un dels somnis més grans de molta part de la població, però realment és possible fer-la? Quan costa realment fer aquest viatge? Quants dies durarà?

Si agaféssim de referència el recorregut que va fer Phileas Fogg al llibre de “La volta al món en 80 dies” seria possible tot i que per fer aquest viatge s’han de tenir en compte molts factors, com anar sempre amb temps de sobres, ja que si un vol s’endarrerís no perdessis els altres. 

I quant ens pot costar? En el cas d’un viatger que va passar 27 mesos  voltant pel món li va suposar un total de 16.000 euros per persona, una mitjana de 600 euros al mes. Uns altres viatgers van gastar en un any 11.500 euros cadascun, amb un pressupost de 30 euros per persona al dia aproximadament. I uns altres van viatjar vuit mesos per 6.400 euros cadascun. Per tant, tot és qüestió de prioritats, ja que si saps estalviar seria possible.

Un dels principals objectius perquè la ruta sigui més assequible és evitar països cars, com el Japó, Austràlia i Nova Zelanda. També, com bé s’ha dit abans, amb temps d’antelació per tenir marge entre vols o trens. A més, aconsellen que tinguis en compte tot tipus de transport i que intentis estar més temps a llocs més barats.

I finalment una de les coses més importants és tenir-ho tot planejat i fet abans de començar el viatge, com papers, passaports, reserves etc.

Llavors podríem dir que si és possible fer aquesta gran aventura, tot i que tot són prioritats, ja que és una gran quantitat de diners.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial