Es tanca l’esgarrifós cas dels assasinats al Pla Marcell

Es tanca l’esgarrifós cas dels assasinats al Pla Marcell

Dimarts 21 de febrer surten a la llum els culpables de les diverses agressions físiques i els assassinats d’un gat i un gall que va tenir lloc al Pla Marcell un mes enrere.

 

Desembre 2022 es va fer una espantosa troballa d’animals sacrificats a l’hort de l’institut Pla Marcell, que va iniciar una llarga i intensa investigació per part d’equips d’elit. Gràcies a aquests i amb la participació de la policia, s’ha pogut finalitzar el cas i fer la detenció dels assassins.

 

Els animals sacrificats, un gat i un gall, van ser trobats decapitats i amb les extremitats amputades, es tractava d’un procediment que formava part d’un ritual, amb la intenció d’aconseguir la joventut eterna.

 

A aquesta trobada també se sumen diferents comportaments estranys al centre, com ara, grups d’alumnes passejant-se pels passadissos amb els ulls desubicats brunzint melodies.

 

Amb la informació proporcionada per un repartidor de l’empresa “Tucasa”, una fitxa mèdica i amb les proves a l’abast, s’ha pogut desxifrar el cas.

 

Es tracta de Ramon Monton, el conserge. Va ser ell qui va tirar endavant aquest ritual i va posar fi a la vida dels animals, era l’únic que tenia les claus per obrir les portes de l’institut i després d’una roda de reconeixement el repartidor l’ha identificat com a culpable. Durant un temps s’ha estat alimentant de les ànimes del professorat per obtenir la joventut eterna i portant a terme rituals a l’hort de l’institut, però diferents equips de detectius han pogut acabar amb aquestes conductes i posar fi als cruels plans que aquests criminals tenien en ment.

1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial