Viatge a Londres dels de 3r

Viatge a Londres dels de 3r

Com segurament ja sabreu, la majoria dels alumnes de 3r han marxat de viatge a Londres del 27 de febrer fins el 3 de març. Tradicionalment era un viatge que des del Pla Marcell es feia a 2n d’ESO, però per culpa del coronavirus la sortida s’ha endarrerit un curs, i tot i així, hi ha hagut dos generacions que s’han perdut aquesta experiència (2006 i 2007). 

 

Però no seré jo qui us expliqui el viatge sinó els qui l’han viscut en primera persona. Per això a continuació us deixem tres breus entrevistes d’un alumne que va anar a Londres, d’una professora que va acompanyar els alumnes i d’un altre alumne, però aquest últim es va quedar a l’institut:

Alumne que va anar a Londres:

 

Professora que va acompanyar els alumnes:

 

Alumne que es va quedar a l’institut:

1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial