Retiren els comptes compartits de netflix

Retiren els comptes compartits de netflix

Recentment, Netflix ha anunciat que retirarà els comptes compartits que permeten als usuaris compartir el seu compte amb altres persones que no viuen a la mateixa adreça. Això significa que, si abans podies compartir el teu compte amb amics o familiars, ara hauràs de pagar per obtenir un compte individual.

 

Aquesta decisió ha generat un gran debat entre els usuaris de Netflix. D’una banda, hi ha persones que consideren que és una mesura justa per evitar l’ús il·legal del servei i d’altra banda, hi ha persones que creuen que aquesta mesura és injusta per a aquells que no poden permetre’s pagar per un compte individual.

 

Netflix ha explicat que això es deu a la seva voluntat de garantir que els seus subscriptors puguin gaudir de les millors experiències possibles a través de l’aplicació. Amb els comptes compartits, els usuaris poden perdre funcions, com ara la capacitat de veure la programació en alta definició, si el compte està sent utilitzat per moltes persones al mateix temps.

 

En conclusió, la retirada d’aquests comptes ha generat una gran controvèrsia entre els usuaris del servei. Mentre que alguns estan disposats a pagar un compte individual i no li donen gaire importància, altres ho veuen com una mesura injusta o/u innecessària.

1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial