Mercedes-Benz 300 slr uhlenhaut coupé, el cotxe més car del món (venut en subhasta)

Mercedes-Benz 300 slr uhlenhaut coupé, el cotxe més car del món (venut en subhasta)

Fa gairebé un any es va vendre en una subhasta el Mercedes-Benz 300 slr uhlenhaut coupé i es va vendre per 135.000.000 d’euros. Estaríeu disposats a pagar més de 100 milions d’euros per un sol cotxe? Avui us explicaré la història d’aquest cotxe, així que comencem!

 

Mercedes-Benz 300 slr uhlenhaut coupé, el cotxe més car del món (venut en subhasta)

 

Tot va començar el 1955 quan Mercedes-Benz va veure que en la fórmula 1, el Mercedes-Benz w196 (fletxa platejada) va començar a tenir molt èxit, així que els de Mercedes-Benz van decidir crear el Mercedes-Benz 300 slr la versió gt de la fletxa platejada. Així, Mercedes-Benz podria dominar molts dels esports de carreres de cotxes, així va anar a córrer a les curses de les 24 hores de Le Mans amb 2 Mercedes-Benz 300 slr i aquell mateix any va succeir el pitjor accident en carreres de cotxes de tota la història. Un cotxe es va aturar a boxes i un altre el va avançar, els dos Mercedes-Benz 300 slr anaven per al darrere i un dels dos va xocar contra un dels cotxes, el Mercedes-Benz es va incendiar i va sortir disparat cap a les grades, més de 100 persones van morir en aquest terrible accident i Mercedes-Benz es va retirar de les carreres de cotxes i no van tornar a les carreres fins 3 dècades després. Dels pocs 300 slr que es van fabricar, va haver-hi dos que es van fabricar per anar per carretera, ser matriculats i ser legals, amb la carrosseria tancada dos seients i les portes d’ales de gavina com el Mercedes-Benz 300 SL. D’això es va encarregar Rudolf uhlenhaut, que va decidir nomenar aquest cotxe amb el seu cognom. Un estar en el museu de Mercedes-Benz i l’altre se’l va quedar el Rudolf uhlenhaut, però llavors va passar a ser de la marca. No s’ha revelat qui va comprar el cotxe, però se sap que és un col·leccionista (que té una col·lecció de cotxes valorada en més 140 milions d’euros, segurament) i s’ha compromès a què aquest cotxe sigui exhibit el públic en diverses ocasions. (el que es va vendre era el que estava en possessió del Rudolf uhlenhaut). Ara passem a explicar el motor, velocitat màxima i pes: el seu motor és el mateix del 300 slr un 8 cilindres en línia de 3 l que produeix 310 cv de potència, la seva velocitat màxima és de 290 km/h i pesa 901 kg, ja que la carrosseria estar fabricada amb magnesi i alumini. L’anterior record del cotxe més car del món (venut en subhasta) va ser el Ferrari 250 gto que es va vendre per 80.000.000 d’euros.

I per acabar… 4 fotos del Mercedes-Benz 300 slr uhlenhaut coupe.

espero que us hagi agradat l’article d’avui, pròxim article: la col·lecció de cotxes d’elon musk.

4

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial