Esbarjo Curtmetratges

Esbarjo Curtmetratges

El divendres 24 de febrer, els alumnes de 4t van anar a veure cinc curtmetratges fets per cinefòrum del VOC. Són curtmetratges que poden ser reals o reals i de ficció. 

 

1.Sisè primera (Albert Carbó):

Parla molt de la societat d’avui en dia. És una senyora que és propietària d’un pis, les persones que visiten el pis, la majoria, per a ella són problemàtics o no li agrada. El que els hi fa és mentir els interessants sobre el preu perquè no s’acabin de decidir.

2.Latència (Montse Folgado i Carmen Molina):

Ens explica l’experiència d’una família que la filla petita agafa una malaltia terminal i mostren les preocupacions de la família. No es va poder curar i la malaltia s’anava  expandint afectant el seu cervell. Es diu latència, d’una malaltia que no mostra símptomes i que si no fas un tractament a temps, et quedes paralitzada i no hi ha cura.

3.Últim dia d’estiu (Ariadna Ulldemolins, Àlex Serra):

Curtmetratge que presenta un amor d’estiu que passa a molts joves. És una jove que té un xicot que el coneix durant l’estiu i té por que s’acabi l’estiu, perquè el noi marxa a estudiar a fora i estarien en una relació amb distància, amb això, té por de perdre’l.

4.S’altra banda (Sònia Buj):

Pepe el Malo és una llegenda urbana o va existir de veritat? Doncs va arribar a ser veritat, però al mateix temps és una llegenda que els habitants dels pobles es creuen. La llegenda ens parla d’un senyor misteriós que anomenaven el “Pepe el Malo” que segrestava nens, que es comportaven malament. Però en el fons la realitat és una altra.

5.La masia (Víctor Català):

És una nena amb uns gustos especials i es diu Helga. Va a passar uns dies a casa dels avis a una masia. Però, aquí la història fa un gir de comèdia a terror, l’Helga viu situacions estranyes i veu que l’àvia se li paralitzada la part dreta del cervell. L’Helga troba l’oportunitat de fugir demanant ajuda al 112 amb l’àvia pensant que el dolent era l’avi però, al final no s’esperava que era quelcom pitjor.

 

Video

1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial